15 t/m 20/06 2018 Soul Voice® 5 daagse
5 daagse

logo-soul-voice1

Sound Initiation

15 t/m 20 juni 2018, Hof van Moeder Aarde
Prijs: € 985, incl. overnachtingen en biologische maaltijden & -snacks.

Voorwaarde is het volgen van de 2 daagse Soul Voice introductie workshop. Na de Soul Voice Advanced Sound Initiation kun je als je wilt doorstromen naar  ‘Soul voice Practitioners Certification Programme’.

Dit seminar is een grondige en gestructureerde reis in het meer en meer bevrijden en ontdekken van jouw potenties en je authentieke zelf.
Door middel van jouw eigen unieke en creatieve manier van zelfexpressie en door middel van specifieke Soul Voice® technieken.
Elk aspect van je wezen, je zijn, zal worden aangeraakt om je voor te bereiden voor een diepgaand transformatieproces.
Het is een diep proces van loslaten wat je zal helpen je kracht en innerlijke wijsheid de ruimte te geven om te stralen en zich te manifesteren.

Door een sterke groepsenergie en veilige bedding word je begeleidt naar hogere frequenties en onderga je grondige transformaties en initiaties.
Ieders unieke pad en stemhelings kwaliteiten worden ondersteund, aangemoedigd en verder ontwikkeld.
De magische kracht van Soul Voice® sounding zal je verder leiden in het begrijpen en het in eigendom nemen van je levenspatronen en daarmee je leven.

SV foto met Marion

DSC_0296

DSC_0182
De intentie van de workshop:


• Je stem te bevrijden om een instrument te worden voor jouw unieke potenties, roeping en talenten.
• Laat soul voice sounding je leren hoe je je emotionele wonden, onbalans en negatieve overtuigingen geneest en doorbreekt tot op celniveau.
• Leer het lichaam te scannen met je stem en leer innerlijk steeds beter te luisteren om jouw eigen klanktaal en sound healing kwaliteiten meer en meer vertrouwen .
• Ervaar het effectieve samenwerkingsverband van kleur en geluid.
• Open jezelf voor de klanktaal met het walvis medicijn, zodat oude patronen vanuit je bloedlijn en voorouderlijke erfenis diep gezuiverd kunnen worden.
• Vind toegang tot een groter spectrum van jouw authentieke vormen van zelfexpressie, laat je angsten verdwijnen en geef het speelse kind in jezelf meer en meer de ruimte!
• Laat je klank je leiden naar diep innerlijk luisteren, om leiding en helderheid te ontvangen omtrent het manifesteren van je doelen.
• ontwaak je vermogens tot telepathische sound healing en vier de diverse initiaties die je ontvangt.

De menselijke stem is een van de meest krachtige instrumenten die we tot onze beschikking hebben om lichaam en ziel te helen.Geef expressie aan je wezenlijke natuur, open je stem en bevrijd jezelf.’Karina Schelde