3&4/03 2018 Soul Voice® 2 daagse Neede

Prijs: €243,00, zelf potluck lunch meebrengen
Lokatie: Hof van Moeder Aarde, Neede
Inschrijven? Stuur me een email

Tijden 2 daagse zijn za van 9.00 tot ±17.30 en zo van 9.30 tot ±17.30

2 daagse

logo-soul-voice1

introductie workshop

Deze workshop is een voorwaarde voor het volgen van de 5 daagse ‘Advanced Sound Initiation en kan leiden naar de internationale ‘Soul voice Practitioners Certification Programme’.

De Soul Voice® introductie workshop is de eerste stap van de Soul Voice® reis. Het is een intensieve en levens transformerende ervaring die de aangeboren kracht van je authentieke stem helpt te ervaren en bevrijden.

DSC_0276

DSC_0431

DSC_0041Wat leer je?


*Ontdek jouw unieke spirituele resonantie, je helende kwaliteiten en de oeroude wijsheid van je eigen stem.
*Geef je creatieve expressie en je gehele zijn de vrijheid in een veilige omgeving en ondersteunende groeps energie.
*Versterk je luister-, zang- en communicatieve vaardigheden en kom tot de kern van je essentie.
*Vergroot je zelfvertrouwen op je werk en op persoonlijk vlak
*Beoefen magische stem technieken zoals boventoon zingen.

DSC_0042

DSC_0193


Voor wie is dit seminar?

* Voor iedereen die zijn/haar stem en bestemming wil ontdekken.
* Voor een ieder iedereen die zoekt naar communicatie vanuit zijn/haar authentieke hart en intuitieve gevoelens.
* Voor iedereen die het leven ten volle wil leven en volledig in het NU aanwezig wil zijn.
* Voor al die mensen die (willen) werken met hun stem en ernaar verlangen om hun natuurlijke stem te kunnen bevrijden en delen.

De Soul Voice® introductie workshop is een uitnodiging om dieper te duiken in de stem die je misschien vergeten bent maar die je ziel zich herinnert. Doorbreek je grenzen met klank, wordt een vibrationeel instrument en voel de vreugde van vrije expressie.

Heb je een stem en kun je geluid maken? Kom en speel mee!
"De 2 daagse is de eerste stap die je kunt doen op Soul Voice® gebied en wat voor een. Voor mij persoonlijk was het ooit een enorm gevoel van thuiskomen. Alles kwam voor me samen in dit werk. Het weekend is heerlijk intensief, daar hou ik van. En tegelijkertijd realiseerde me ik dat als dit dus nog maar de introductie was er dus nog een hele wereld aan klanken voor me open lag. En dat terwijl ik toch al lang bezig was met klank maken, lichaamsgericht werk en healing. Na de 2 daagse is daar de 5 daagse, de practitioners training (bij Karina Schelde) en als je dan net zo hooked bent als ik is er ook nog de teacher training. En nog ben ik niet uitgeleerd, it's an ungoing journey :-)

Wat ik mooi vind aan Soul Voice® is dat het steeds dieper gaat en oneindige mogelijkheden lijkt te bieden waarin naast de technieken die je leert in mijn beleving heel veel ruimte is voor je eigen creativiteit, autoriteit en authenticiteit. De 2 daagse geeft een hele stevige basis in dit werk. Voor mij voelt het echt als een vak. Een vak waar ik gevoelsmatig al heel veel verbinding mee had maar waarin ik door de gedegen opleiding heel veel tools heb gekregen en waarin ik nu ook echt weet wat ik aan het doen ben zodat ik veel gerichter kan werken. En het is natuurlijk ook een eeuwenoud vak. In onze cultuur een vergeten vak en een zeer ondergewaardeerd vak. Het is dus behoorlijk pionierwerk en reclaimwerk om dit vak weer haar rechtmatige plek in de wereld te geven. Gewoonweg door het maar te doen, er heel veel plezier in te hebben en te genieten van de prachtige resultaten :-) En natuurlijk door zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken :-))

De 2 daagse kun je natuurlijk ook doen als je hier niet je werk van wilt maken. Want jeem, wat hebben wij in onze cultuur toch geleerd om onszelf in te houden als het gaat om geluid maken. En hoe gezond is het om het idee van mooie en lelijke klanken los te laten en gewoonweg maar te volgen wat jouw lichaam wil laten horen. Sounden noemen we het, iets wat voorbij gaat aan zingen. Het is zo'n wonder, te luisteren naar die klanken en de boodschappen te horen die jouw lichaam je vertelt. De vergeten emoties, de weggedrukte kreten. Zo mooi om te leren niet meer bang te zijn voor wat we allemaal met ons meedragen. Angst voor die oneindige doos van Pandora. Te weten wat er in ons leeft, ons te laten steunen door de ander, ons lichaam te volgen met de klank. Meer en meer vertrouwen te krijgen dat we onszelf kunnen dragen, bevrijden, voluit durven leven!
En dan is daar nog het wonder dat we die klanken ook voor de ander kunnen maken. Dat onze klanken kunnen wroeten, openen, bevrijden, transformeren, helen. Dat we een scala aan harmonieuze boventonen in onze stemmen herbergen. 
En zo kan ik nog wel even doorgaan want er zitten nog veel meer parels in dit weekend. Ik heb er in ieder geval nu al zin in.
Jij ook?"
Joyce
Joyce Hellendoorn is gecertificeerd Soul Voice® practitioner en accredited Soul Voice® Teacher in de Soul Voice® 2 daagse Introductie workshop.
De 2 daagse Soul Voice workshop is vereist voor deelname aan de
5 daagse Soul Voice® advanced sound initiation en de Soul Voice® Practitioners Certification Program die gegeven wordt door grondlegster Karina Schelde. (kijk voor data van de PCP op www.soulvoice.net)


De Soul Voice® handboeken ‘De Stem van je Ziel’ en Expression Into Freedom zijn hier te bestellen.