logo zonder achtergrond klein2018

15-20 juni
Hof van Moeder Aarde
Prijs: € 985, incl. overnachtingen en biologische maaltijden & -snacks.
max. 12 personen
Inschrijven? Stuur me een emailVoorwaarde is het volgen van de 2 daagse Soul Voice introductie workshop. Na de Soul Voice Advanced Sound Initiation kun je als je wilt doorstromen naar  ‘Soul voice Practitioners Certification Programme’.

Deze training is een grondige en gestructureerde reis in het meer en meer bevrijden en ontdekken van jouw potenties en je authentieke zelf. Door middel van jouw eigen unieke en creatieve manier van zelfexpressie en door middel van specifieke Soul Voice® technieken.
Elk aspect van je wezen, je zijn, zal worden aangeraakt om je voor te bereiden voor een diepgaand transformatieproces. Het is een diep proces van loslaten wat je zal helpen je kracht en innerlijke wijsheid de ruimte te geven om te stralen en zich te manifesteren.

Door een sterke groepsenergie en veilige bedding word je begeleidt naar hogere frequenties en onderga je grondige transformaties en initiaties. Ieders unieke pad en stemhelings kwaliteiten worden ondersteund, aangemoedigd en verder ontwikkeld. De magische kracht van Soul Voice® sounding zal je verder leiden in het begrijpen en het in eigendom nemen van je levenspatronen en daarmee je leven.

SV foto met Marion

DSC_0296

DSC_0182Wat gaan we doen?

*Onszelf 5 dagen onderdompelen in sounden, zowel voor onszelf als voor elkaar.

*Diepgaand stemwerk, de kikkers kussen die langskomen als we in contact zijn met een belemmerende overtuiging in onszelf. Om vervolgens de positieve affirmatie die boven komt drijven 21 dagen lang te blijven sounden voor diepe transformatie. Kort gezegd, we gaan onszelf re-programmeren, en ik weet uit ervaring dat dit je gehele leven kan veranderen.

*Elke dag is er in sharing cirkels ruimte om elkaar te ondersteunen in dat wat nog geuit wil worden of in dat wat je graag wilt ontvangen.

*En natuurlijk gaan we stap voor stap dieper in op het geven van een soundhealing. Zowel in het werken met dissonante klanken als met de harmonieuze boventonen. We zullen op een diep niveau gaan werken met kleur en met intenties. Ook leer je hoe je met je eigen klanken het lichaam kan scannen.

*Daarnaast leer je hoe een telepathische sound healing te geven, een sound healing op afstand via de ether.

*We werken tevens met het walvis medicijn.

*We zullen een dag werken met therapeutic acting, om jou in al je authenticiteit uit te dagen, je grenzen van je kunnen te verleggen en je proces te ondersteunen en te bekrachtigen.

*Verder zullen we eindigen met gezamenlijk een sound healing aan onze eigen chakra's en aan onze prachtige planeet Aarde te geven.

En dat is eigenlijk nog maar in een notendop wat deze reis voor je in petto kan hebben. 
We werken van de ochtend tot in de avond in een steunende groepsdynamiek. Tussendoor krijg je opdrachten mee die je proces zullen ondersteunen. Dus het is echt 5 dagen even helemaal tijd voor jou. Met recht een Sound Initiation.


De menselijke stem is een van de meest krachtige instrumenten die we tot onze beschikking hebben om lichaam en ziel te helen.Geef expressie aan je wezenlijke natuur, open je stem en bevrijd jezelf.’Karina Schelde