logo zonder achtergrond klein2018

15-20 juni
Hof van Moeder Aarde
Prijs: € 985, incl. overnachtingen en biologische maaltijden & -snacks.
max. 12 personen
Inschrijven? Stuur me een emailVoorwaarde is het volgen van de 2 daagse Soul Voice introductie workshop. Na de Soul Voice Advanced Sound Initiation kun je als je wilt doorstromen naar  ‘Soul voice Practitioners Certification Programme’.

Deze training is een grondige en gestructureerde reis in het meer en meer bevrijden en ontdekken van jouw potenties en je authentieke zelf. Door middel van jouw eigen unieke en creatieve manier van zelfexpressie en door middel van specifieke Soul Voice® technieken.
Elk aspect van je wezen, je zijn, zal worden aangeraakt om je voor te bereiden voor een diepgaand transformatieproces. Het is een diep proces van loslaten wat je zal helpen je kracht en innerlijke wijsheid de ruimte te geven om te stralen en zich te manifesteren.

Door een sterke groepsenergie en veilige bedding word je begeleidt naar hogere frequenties en onderga je grondige transformaties en initiaties. Ieders unieke pad en stemhelings kwaliteiten worden ondersteund, aangemoedigd en verder ontwikkeld. De magische kracht van Soul Voice® sounding zal je verder leiden in het begrijpen en het in eigendom nemen van je levenspatronen en daarmee je leven.

SV foto met Marion

DSC_0296

DSC_0182Wat gaan we doen?

*Onszelf 5 dagen onderdompelen in sounden, zowel voor onszelf als voor elkaar.

*Diepgaand stemwerk, de kikkers kussen die langskomen als we in contact zijn met een belemmerende overtuiging in onszelf. Om vervolgens de positieve affirmatie die boven komt drijven 21 dagen lang te blijven sounden voor diepe transformatie. Kort gezegd, we gaan onszelf re-programmeren, en ik weet uit ervaring dat dit je gehele leven kan veranderen.

*Elke dag is er in sharing cirkels ruimte om elkaar te ondersteunen in dat wat nog geuit wil worden of in dat wat je graag wilt ontvangen.

*En natuurlijk gaan we stap voor stap dieper in op het geven van een soundhealing. Zowel in het werken met dissonante klanken als met de harmonieuze boventonen. We zullen op een diep niveau gaan werken met kleur en met intenties. Ook leer je hoe je met je eigen klanken het lichaam kan scannen.

*Daarnaast leer je hoe een telepathische sound healing te geven, een sound healing op afstand via de ether.

*We werken tevens met het walvis medicijn.

*We zullen een dag werken met therapeutic acting, om jou in al je authenticiteit uit te dagen, je grenzen van je kunnen te verleggen en je proces te ondersteunen en te bekrachtigen.

*Verder zullen we eindigen met gezamenlijk een sound healing aan onze eigen chakra's en aan onze prachtige planeet Aarde te geven.

En dat is eigenlijk nog maar in een notendop wat deze reis voor je in petto kan hebben. 
We werken van de ochtend tot in de avond in een steunende groepsdynamiek. Tussendoor krijg je opdrachten mee die je proces zullen ondersteunen. Dus het is echt 5 dagen even helemaal tijd voor jou. Met recht een Sound Initiation.


De menselijke stem is een van de meest krachtige instrumenten die we tot onze beschikking hebben om lichaam en ziel te helen.Geef expressie aan je wezenlijke natuur, open je stem en bevrijd jezelf.’Karina Schelde 

 Testimonials


Wat was het een magische reis met jou als reisleidster. We werden gesteund om de binnenwereld in te gaan: het weer nodigde simpelweg niet uit om naar buiten gaan! Wij lekker aangenaam binnen, buiten ijs wind en sneeuw. De weergoden bedekten ons met een deken van sneeuw. De groep en de plek waren intiem en veilig wat het mogelijk maakte in overgave de diepte in te gaan. We hebben zoveel beleefd samen! Gelachen, gehuild, geklonken in verbinding met elkaar – alles kon er zijn. Voor mij was het bijzonder zoveel kanten van mezelf te zien, te voelen, te uiten en te laten zien. Een hele ontdekkingstocht! Van onschuldig brabbelende baby tot krijsende feeks en sensuele vrouw. Ik heb met volle teugen genoten. Het was zo helend voor me dit allemaal te kunnen en mogen zijn zonder te voelen  “doe maar gewoon”. Gestimuleerd te worden mijn grenzen te verkennen vanuit liefde en nieuwsgierigheid i.p.v. te horen “pas op! Dat is gevaarlijk en raar!”. Erop gewezen te worden dat ik niet direct weg hoef te geven wat er in me leeft (en daarmee de ander centraal zet), dat ik daar zelf van mag genieten. Het raakt me nu ik dit schrijf, tranen van verdriet waaronder een blij helder meisje opduikt wat stralend de wereld inkijkt. Wat ben ik dankbaar dat zij tevoorschijn is gekomen! Nu, anderhalve maand na de vijfdaagse, merk ik ook dat ik vrijer ben. Ik ben minder voorzichtig, spreek me makkelijker uit, reageer directer. Ik ben niet meer zo bezig wat anderen van me vinden, ik sta steviger, ben meer gecentreerd. Een groot geschenk waar ik zielsgelukkig mee ben! Een heel andere verandering: ik eet vrijwel geen vlees meer sinds de vijfdaagse. Omdat ik opeens afkeer voelde ;)
Anne.

—————————

Vijfdaagse in de sneeuw

Sneeuw. Begin december. Een zachte deken zorgt voor stilte. Prachtig om juist nu de vijfdaagse bij Joyce Hellendoorn te ervaren; heel bijzonder. De kleine groep van vier deelnemers (2 man, 2 vrouw) had direct een band; knus, warm. Een veilige omgeving waarin je eerlijk en open kon zijn en we steun aan elkaar hadden. En Joyce deed precies wat ieder moment vroeg.
Het werd een spannende en soms heftige, maar vooral ook fijne en verrassende reis, waarbij ik nieuwe dingen in mijzelf en anderen tegenkwam. Gaande de vijf dagen ging ik steeds diep in mijzelf en nam mijn gevoeligheid verder toe. En wat jammer dat het opeens voorbij was. Ik had nog dagen door willen gaan.
Bij mij ging het onder andere over loslaten en vertrouwen en mannelijke en vrouwelijke energie. Ik ben begonnen met het gedurende 21 dagen sounden van de affirmatie: Ik word gedragen door licht en liefde. En het werkt. Na verstilling in de Kerstperiode en dagelijks sounden, sta ik anders in het leven. Ik ben dichter bij mijzelf gekomen en voel mij gedragen. Het is een gevoel van opluchting en vrijheid. Ik ben blijer. Ik zie de mensen en dingen meer zoals ze zijn, zonder dat ik een oordeel hoef te hebben. Wat een rust. Het is goed zoals het is.
Ik sound door; voor mijzelf en tegen anderen (mijn vrouw is grootverbruiker). En Olga (die de Soul Voice practitioner opleiding doet) geeft mij fijne, diep werkende behandelingen. Zo nu en dan denk ik: Hoe zou het zijn om zelf de practitioner opleiding te doen?

Ik ben dankbaar.

Pieter