Systemic Sound Healing op de Ruggengraatenjoyjeruggengraat-300x300


De ruggengraat is de centrale as van ons skelet en geeft ons lichaam stevigheid en flexibiliteit. Via het centrale zenuwstelsel, dat door onze ruggengraat loopt, is heel ons lichaam met onze hersenen verbonden. Op energetisch niveau zijn we via onze ruggenwervels verbonden met de energie van onze voorouders. In onze wervelkolom kunnen we dan ook diepliggende beperkende overtuigingen en (oer)oude emotionele blokkades tegen komen, die van generatie op generatie zijn doorgegeven.
Dolfijnen laten ons zien hoe belangrijk het is om onze ruggengraat in beweging te brengen, zodat de levensenergie vrij langs onze wervelkolom omhoog en omlaag kan stromen. Bij veel mensen is deze energiestroom op één of meer plaatsen in de ruggengraat gestagneerd. Het doel van deze workshop is om blokkades op de ruggengraat los te laten, zodat de levensenergie weer vrij langs onze wervelkolom kan stromen. Daartoe experimenteren we in deze workshop met een combinatie van systemisch werk (opstellingen) en sound healing (stemwerk), door ons Systemic Sound Healing genoemd.
 

Programma


dolfijn-reizen.nl_-219x300
De workshop begint om 10:00 uur en duurt tot ca. 17:00 uur. Vanaf half 10 ben je welkom.
We beginnen de workshop met diverse oefeningen om onze ruggengraat te rekken en te strekken en om adem, klank en beweging in onze wervelkolom te brengen. Tijdens deze oefeningen zal voelbaar worden op welke plaatsen in je ruggengraat de levensenergie wel en niet goed doorstroomt en welke emoties daarmee verbonden zijn. Met behulp van Systemic Sound Healing zullen we vervolgens diepgaand op de ruggengraat werken. Daarbij zullen de deelnemers delen van elkaars ruggengraat representeren en klank geven aan wat er in diverse delen van elkaars wervelkolom leeft. We sluiten de dag af met een licht en luchtig spel om van de herwonnen vrijheid van de levensstroom langs je ruggengraat te genieten.
Tussen ca.13:00 en 14:00 zullen we samen genieten van een potluck lunch. Dit betekent dat iedereen een gerecht meeneemt om met alle anderen te delen. Zo creëren we samen een tafel van overvloed met diverse lekkere hapjes.
 

Begeleiding


Deze workshop is een co-creatie van Joyce Hellendoorn en Arjan Verschuur. Joyce is o.a. werkzaam als Soul Voice® Practioner en Teacher. Arjan is o.a. werkzaam als begeleider van familie-opstellingen en Soul Voice® Practioner in opleiding. Onder de naam Joyfullness co-creëren zij samen diepgaande workshops en trainingen om het plezier in je persoonlijke leven, relaties en werk-organisaties te bevorderen.
 

Aantal deelnemers en investering


Aan deze intensieve workshop kunnen maximaal 5 mensen deelnemen.
Deelname vraagt een investering van 1 dag, € 100 exclusief 21% BTW (€ 121,00 inclusief BTW) en jouw unieke bijdrage aan de potluck lunch. Voor koffie, thee en iets lekkers erbij wordt door ons gezorgd.
 

Datum en plaats


Zaterdag 24 februari 2018 op Hof van Moeder Aarde te Neede.
 

Meer informatie en aanmelden


Voor meer informatie en aanmelden stuur je een e-mail naar Arjan Verschuur.

Balansdag

Deze speciale dag zal ik geven met mijn man Arjan Verschuur, Familie en Systeem opsteller.
Pasted Graphic 2
En dag over balans. Balans in jezelf, in contact met de relatie tussen je innerlijke man, innerlijke vrouw en innerlijk kind. Balans tussen hemel en aarde en de elementen in en rondom je.
De leidraad voor balans is plezier, joyfulness. Waar de balans zoekraakt voelen we vaak ook geen vreugde meer. Ons innerlijk kind vindt niet de ruimte om zijn of haar creativiteit te uiten daar waar de relatie tussen onze innerlijke man en innerlijke vrouw verstoord is. Om plezier te voelen is het tevens nodig al onze emoties te voelen, volledig aanwezig te zijn in ons lichaam in verbinding met onszelf en onze omgeving. Niet gecentered zijn zorgt voor stress en op termijn burn out. De mensheid is uit balans, de aarde is uit balans. Een balansdag kan je helpen zicht te krijgen op datgene wat uit balans is en je de tools geven voor herstel van je innerlijke balans waarmee je omgeving als vanzelf ook weer in balans zal komen.
Zodra de mensheid haar eigen balans weer kan vinden zal ook de aarde zich als vanzelf weer kunnen herstellen.

Pasted Graphic

We zullen werken met de Vesica Pisces, Soul Voice oefeningen en korte opstellingen. Vandaaruit kijken we nodig is om eventuele systemische disbalans te herstellen. Tevens zullen we een collectieve opstelling doen en soundhealing aan de elementen geven.

Tijdens de opstellingen zullen we op diverse manieren met de klank van onze stem werken, al naar gelang wat nodig is. In familieopstellingen werken we met representanten. Door het stellen van vragen, verplaatsen van mensen in de ruimte en het laten uitspreken van rituele zinnen wordt gaandeweg duidelijk wat er aan de hand is en wat er nodig is om de binding, orde en balans in het familiesysteem te herstellen. Iedere opstelling heeft hierbij zijn eigen unieke verloop. Maar ook aanverwante vragen kunnen opkomen, in principe is alles op te stellen met behulp van klank en kan het gebruik van onze stem ook vastzittende patronen los resoneren.

De Soul Voice oefeningen zullen gericht zijn op contact maken met ons lichaam en de signalen die ons lichaam ons geeft als het gaat over disbalans. Hoe meer we leren luisteren naar wat ons lichaam ons te vertellen heeft hoe dieper onze inzichten zullen zijn. Ons lichaam heeft een sterk zelfhelend vermogen, we hoeven alleen maar te leren luisteren naar onze diepliggende behoeftes.

21 maart
Tijd: 10.00-17.00 uur
90 euro, potluck lunch

IMG_1778 (1)