Joyfulness

Is de samenwerking die ik heb met mijn man Arjan Verschuur. Momenteel zijn we onze gezamenlijke website aan het bouwen, voor nu nog even een overzichtje op deze pagina. We werken samen in de combinatie Soul Voice, familieopstellingen en alles wat we nog verder aan werkvormen in ons rugzakje hebben zitten.
Hieronder vind je een aantal losse workshop dagen. Waar we samen naartoe werken is het vormgeven van een jaartraining die uit 6 weekenden en een week zal bestaan, beginnend op 21 september 2018 en eindigend met een zomerweek samen met de dolfijnen in het Satayarif.
De jaartraining zal ik het kader staan van een vreugdevol, stromend, krachtig, geïnspireerd en bezield leven.
Tevens bieden we coaching op het gebied van relaties. Of dat nu de relatie met je partner, je kinderen of je collega's/teamleden is.

Systemic Sound Healing op de Ruggengraat

Zaterdag 24 februari 2018 op Hof van Moeder Aarde te Neede.

De ruggengraat is de centrale as van ons skelet en geeft ons lichaam stevigheid en flexibiliteit. Via het centrale zenuwstelsel, dat door onze ruggengraat loopt, is heel ons lichaam met onze hersenen verbonden. Op energetisch niveau zijn we via onze ruggenwervels verbonden met de energie van onze voorouders. In onze wervelkolom kunnen we dan ook diepliggende beperkende overtuigingen en (oer)oude emotionele blokkades tegen komen, die van generatie op generatie zijn doorgegeven.
Dolfijnen laten ons zien hoe belangrijk het is om onze ruggengraat in beweging te brengen, zodat de levensenergie vrij langs onze wervelkolom omhoog en omlaag kan stromen. Bij veel mensen is deze energiestroom op één of meer plaatsen in de ruggengraat gestagneerd. Het doel van deze workshop is om blokkades op de ruggengraat los te laten, zodat de levensenergie weer vrij langs onze wervelkolom kan stromen. Daartoe experimenteren we in deze workshop met een combinatie van systemisch werk (opstellingen) en sound healing (stemwerk), door ons Systemic Sound Healing genoemd.
 

Programma


De workshop begint om 10:00 uur en duurt tot ca. 17:00 uur. Vanaf half 10 ben je welkom.
We beginnen de workshop met diverse oefeningen om onze ruggengraat te rekken en te strekken en om adem, klank en beweging in onze wervelkolom te brengen. Tijdens deze oefeningen zal voelbaar worden op welke plaatsen in je ruggengraat de levensenergie wel en niet goed doorstroomt en welke emoties daarmee verbonden zijn. Met behulp van Systemic Sound Healing zullen we vervolgens diepgaand op de ruggengraat werken. Daarbij zullen de deelnemers delen van elkaars ruggengraat representeren en klank geven aan wat er in diverse delen van elkaars wervelkolom leeft. We sluiten de dag af met een licht en luchtig spel om van de herwonnen vrijheid van de levensstroom langs je ruggengraat te genieten.
Tussen ca.13:00 en 14:00 zullen we samen genieten van een potluck lunch. Dit betekent dat iedereen een gerecht meeneemt om met alle anderen te delen. Zo creëren we samen een tafel van overvloed met diverse lekkere hapjes.
 

Begeleiding


Deze workshop is een co-creatie van Joyce Hellendoorn en Arjan Verschuur. Joyce is o.a. werkzaam als Soul Voice® Practioner en Teacher. Arjan is o.a. werkzaam als begeleider van familie-opstellingen en Soul Voice® Practioner in opleiding. Onder de naam Joyfullness co-creëren zij samen diepgaande workshops en trainingen om het plezier in je persoonlijke leven, relaties en werk-organisaties te bevorderen.
 

Aantal deelnemers en investering


Aan deze intensieve workshop kunnen maximaal 5 mensen deelnemen.
Deelname vraagt een investering van 1 dag, € 100 exclusief 21% BTW (€ 121,00 inclusief BTW) en jouw unieke bijdrage aan de potluck lunch. Voor koffie, thee en iets lekkers erbij wordt door ons gezorgd.

Meer informatie en aanmelden


Voor meer informatie en aanmelden stuur je een e-mail naar Arjan Verschuur.

Lente Equinox Sweat Lodge

Tijdens een zweethutceremonie bidden en danken we met woorden, liederen, klanken en in stilte voor heling voor ons zelf en onze verwanten.
21 maart is een dag van balans. Tijdens deze Lente Equinox Sweat Lodge zullen onze gebeden zich dus daarop richten. Balans in jezelf, in contact met de relatie tussen je innerlijke man, innerlijke vrouw en innerlijk kind. Balans tussen hemel en aarde en de elementen in en rondom je.

Deze dag begint om 10:00 uur en duurt tot ca. 20:00 uur. Vanaf half 10 ben je welkom. Hou rekening met een eventuele uitloop.

Na een korte kennismakingsronde beginnen we met het bouwen van een nieuwe zweethut. De zweethut wordt gevormd door een frame van wilgentakken. Dit frame dekken we af met met wollen dekens, zodat het aardedonker in de hut is. De ruimte in de hut wordt verwarmd met hete stenen. Deze stenen worden verhit in een ceremonieel vuur en in vier rondes in de hut gebracht. Voordat we het vuur ontsteken, zullen we onze persoonlijke intenties aan de stenen meegeven. Eenmaal in de hut wordt er water met essentiele olie over de stenen gegoten.

Na afloop zullen we samen genieten van een potluck maaltijd. Dit betekent dat iedereen een gerecht meeneemt om met alle anderen te delen. Zo creëren we samen een tafel van overvloed met diverse lekkere hapjes.

Arjan Verschuur en Joyce Hellendoorn zullen samen het water gieten. Tijdens deze zweethutceremonie laten we ons in het bijzonder leiden door de spirits van Walvis en Dolfijn. Walvis nodigt ons uit om met onze aandacht diep naar binnen te keren en ons over te geven aan de helende kracht van de leegte. Dolfijn helpt ons om als herboren uit deze leegte terug te keren.

Aan deze zweethut-ceremonie kunnen maximaal 16 mensen deelnemen.

Deelname vraagt een investering van 1 dag, € 50 inclusief 21% BTW en jouw unieke bijdrage aan de potluck maaltijd na afloop van de zweethut-ceremonie. Voor koffie en thee wordt door ons gezorgd. Neem zelf eventueel een lichte snack mee om iets te kunnen eten voordat we de zweethut in gaan.

Meer informatie en aanmelden


Neem dan telefonisch contact op met Arjan Verschuur: 06 – 22 71 29 01 of stuur een e-mail naar arjan@joyfulness.nu.

Systemic Soundhealing op de Chakra's

28 april

Toen ik voor onze accommodatie 7 stoelen in alle kleuren van de regenboog aan het schilderen was kreeg ik plotseling een, hopelijk, geniale ingeving. Wat als er op elke stoel nu iemand zit die een chakra representeerd. En dat diegene dan klank maakt, in beweging komt en je daarmee een overzicht zou hebben van hoe je chakra's zich tot elkaar verhouden. Als het ware uitspelen welke subpersoonlijkheden zich wie weet aangetrokken voelen tot bepaalde chakra's of dat wie weet een systemische blokkade hoorbaar of zichtbaar wordt. We gaan er dus mee experimenteren deze dag en nodigen je van harte uit. Voor deze dag zijn dus minstens 8 deelnemers nodig.
De workshop begint om 10:00 uur en duurt tot ca. 17:00 uur. Vanaf half 10 ben je welkom.
Kosten zijn €80 per deelnemer.
Tussen ca.13:00 en 14:00 zullen we samen genieten van een potluck lunch. Dit betekent dat iedereen een gerecht meeneemt om met alle anderen te delen. Zo creëren we samen een tafel van overvloed met diverse lekkere hapjes.

Meer informatie en aanmelden


Voor meer informatie en aanmelden stuur je een e-mail naar Arjan Verschuur.