Deze geweldige dansvorm is een bundeling van kwaliteiten en passie.
Een samenwerking van Loylou van Asbeck, Trancedans teacher

Tijdens een Soul Trance beginnen we met oefeningen die je zullen helpen in het gebruik van je stem. Daarna ga je geblinddoekt de dans in met een intentie voor je zelf. Je volgt je lichaam in beweging en klank en gaat als het ware op reis in jezelf. Een mooie bekrachtiging, loslaatproces of reis van inzichten, wat je ook nodig hebt in het moment. Wij zijn er om een veilige bedding te bieden zodat je de diepte in kunt duiken en daar waar nodig het groepsproces te steunen met onze klanken.

IMG_7444-002Joyce:


Tijdens de jaartraining Trancedans die ik bij Loylou volgde heb ik ervaren dat het gebruiken van mijn klanken veel meer diepte aan mijn beweging in de dans gaf. Hoe de prachtige muziek en krachtige begeleiding van Loylou maakte dat ik een magische diepgaande helende reis kon maken.Loylou:


In de Soul Voice® 2 daagse die ik bij Joyce volgde voelde ik dat ik door het enorme enthousiasme van Joyce voor de klank en de heldere stevige begeleiding maakte dat ik me  volkomen veilig voelde om de diepte in te gaan.


Trancedans en Soul Voice® zijn twee vormen die prachtig bij elkaar aansluiten dus was de stap niet groot om onze krachten te bundelen. 

8 en 9 april 2017


Awakening your Senses


Een weekend helemaal voor jou, even thuis komen bij je zelf. Een dag om jezelf te verwennen, waar alle zintuigen aan bod komen.
Samen delen, samen spelen, samen de diepte en de lichtheid van het leven opzoeken.
Daar waar de natuur weer begint te groeien en te bloeien maken we ons klaar voor de komende zomer. Wat wil er in jou wakker worden, groeien en gemanifesteerd worden?
Vanuit de lichtheid en de diepte van het leven delen en spelen we samen.

Met ingredienten als het prachtige 'The Awakening of the Senses' ritueel, massage, klankbad, een Soul Voice® chakra-zintuigen meditatie door Joyce, verbindende 'The Awakening of the Senses' SoulTrance door Loylou.

Tijd van 10.00 - 17.00
€244pp

DansAtelier aan de Eem
Havenweg 21D te AmersfoortIMG_7403b