Soul Voice® op Lorelei

Tijdens de Lorelei Vrouwen Festivals zal ik weer workshops, optredens en sessies geven, joepie!
Dit festival heb ik zelf 12 jaar geleden in het leven geroepen en zie met trots hoe het blijft groeien en bloeien. Van een dubbel festival naar nu ook een Lente editie, ik ben er natuurlijk overal bij :-)

Banner-lente-2018 Banner-zomer2018
Kijk voor meer informatie op www.loreleifestival.nl

Dit jaar weer een beetje anders dan anders, zoals elk jaar weer iets nieuws.

Zo zal ik op de lente editie op de zondag een 3 uurs Soul Voice® workshop geven van 9.30 tot 12.30 uur

Soul Voice®, De helende kracht van je stem


Tijdens deze korte introductie workshop ga je voelen hoe de resonantie van je stem een helende werking kan hebben.
We zullen werken met fysieke oefeningen waardoor je goed in contact met je lichaam komt.
Je gaat ervaren hoe klank voor jezelf maken, zowel dissonante als harmonieuze klanken, je diep in contact brengt
met de wijsheid van je lichaam. En daarnaast natuurlijk gewoon ook heel erg lekker en leuk is.
Tevens gaan we voelen hoe het is om klanken te geven voor een ander en deze ook te ontvangen.
Deze workshop is ook geschikt voor meisjes vanaf ±8 jaar


Tijdens de zomer editie zal ik op Lorelei 1 een workshop van 3 uur samen met Loylou van Asbeck geven op woensdag van 9.30-12.30

De weelde van je borsten

En heerlijke workshop waarin Loylou en ik onze krachten zullen bundelen. Dat wil zeggen dat Loylou jullie door middel van de dans in contact met je borsten brengt en ik jullie vervolgens via Soul Voice® oefeningen hierin verder meeneem.
Een intieme workshop voor vrouwen die meer willen weten over de geheime krachten van hun borsten, en die meer verbinding willen voelen met hun borsten. Respect voor het kwetsbare borstgebied en voor jouw eigen grenzen staat daarbij voorop!
Wist je dat verbinding met jouw borsten heel belangrijk is voor het stromen van je vrouwelijke energie en voor jouw gezondheid? Borsten hebben elke vrouw veel te bieden aan levensenergie, aan genot en aan schoonheid. Borsten zijn als het ware onze antennes, ze zijn diep verbonden met ons hartgebied en gevoelsleven.
We zullen door middel van fysieke oefeningen ons hart- en borstgebied openen. Gaan voelen wat onze relatie is met stress en de invloed die dat heeft op de gezondheid van je borsten. Je zult handvatten krijgen om stress met behulp van klank te kunnen ontladen zodat je borstgebied weer kan ontspannen.

Daarnaast laten we je ervaren hoe je o.a. met meditatie, massage en natuurlijk een prachtige, speciaal samengestelde olie van dõTERRA je borsten vitaal houdt. Ook is er een introductie van de dõTERRA oliën.

Afsluitend zullen we elkaar een klankheling geven op de borsten.

Er zal ook ruimte zijn voor vragen en interactie. Daarnaast krijg je ook hele praktische en bruikbare borstverzorgings-tips die je dagelijks in de praktijk kan brengen, zodat jouw borsten vitaal en levendig aanvoelen.

Tijdens de zomer editie zal ik op Lorelei 2 een workshop van 3 uur geven samen met Georgette Elders en Janina Stopperka op zaterdag van 9.30-12.30 uur. Tevens treden we tijdens dit festival op onder de naam Sirenas de la Loba.
Workshop

Vrouw laat je Oerstem horen!


Wil je ook meer vanuit je buik en bekken leren zingen?
Dan is deze workshop, een een verrukkelijk mix van Zang, Soul Voice®, Dans,Adem en Yoga echt iets voor jou.
We nodigen jullie uit om samen met ons je oerstem, de stem van je ziel, je innerlijke stem te ontdekken.
We gaan met klank/zang, dans, adem en yoga onze vrouwelijke intuïtieve oerstem vieren.
Onze stemmen mogen weer klinken in alle kleuren van de regenboog.
De stem van de vrouw mag weer gehoord worden van lief, sensueel, ondeugend, droevig naar rauw.....in soulvolle liederen vanuit onze buik zullen klinken.

Deze korte workshop is de introductie van een dagworkshop die we samen zullen gaan geven, dus als je meer wilt, zet dan 16 september en/of 25 november vast in je agenda :-)


Tevens zal ik op elk festival een

optreden

geven.
Tijdens de lente editie doe ik dat alleen. Ik zal daar een improvistatie concert geven met vooral mijn stem ondersteund met trommels ea instrumentjes. Tijdens dit concert zal ik jullie uitnodigen mee te zingen daar waar de intuitieve mantra's zullen gaan ontstaan.
Tijdens L1 zal ik samen met Georgette Elders een intuïtief stemhelings concert geven. De transformatieve kracht van de stem, van hoog naar diep, van rauw naar zacht, precies dat wat nodig is in het moment. Van klanken tot liederen, van oer tot hemels. Wij stemmen ons af op jullie en laten ons leiden door onze stemmen. Een heerlijke ontspannende klankreis.
Tijdens L2 zal ik samen met Georgette Elders en Janina Stopperka onder de naam Sirenas de la Loba een heerlijk optreden verzorgen met 3 stemmige liederen en improvisaties in het moment.

Tijdens alle festivals zal ik aanwezig zijn in de tempel van Isis, de prachtige witte dome tent die net zoals vorig jaar op het healing veld staat tussen de 3 bomen.

Welkom in de Tempel van Isis


Een bijzondere plek op het ‘Healingveld’
Een tempel waar wij als zusters samenwerken, ieder met onze verschillende kwaliteiten, allen met bezieling.
Naast de individuele sessie’s kun je ook 4 of 6 handen massages ontvangen.
Bevrouwing van de tempel:
Joyce Hellendoorn: op deze website ben je nu, kijk rustig rond
Loylou van Asbeck: www.nammu-tiamat.nl
Christa Schot: www.sacredwoman.nl
Delphia Anra: www.delphiaanra.org

Ik geef hier Soundhealing en/of massage met 2, 4 en 6 handen
In afstemming met wat jij nodig hebt geef ik je een klankbad, een diepgaande soundhealing, boventoonsoundhealing, mag je zelf klank geven aan dat wat je blokkeert of emotioneert al dan niet aangevuld met 2, 4 of 6 handen massage met etherische olie van Doterra.
Tevens geef ik DoTerra aromatouch massage en hebben we een kraam met DoTerra producten.