Las Sirenas de la Loba


Optredens en workshopsSirenen zijn vogelvrouwen die het vermogen hebben alles te weten wat er op aarde gebeurt en dit te openbaren, een soort vrouwelijke engelen.
La Loba de wolfsvrouw brengt met haar zang de kale beenderen weer tot leven, ze zingt de verhalen van de ziel.

Las Sirenas de la Loba brengen hemel en aarde samen met hun liederen van het leven door de diverse culturen heen. Met hun unieke krachtige stemmen maken ze een wereldreis van oa Roma songs, Balkan liederen, Native chants, Mantra, Joiks tot Hillbilly. Zij creeeren nieuwe ruimtes met hun stemmen in traditionele songs, improvisaties, eigen liederen en inspriraties uit de natuur. Soms ruw en rauw, dan weer zacht en teder. Soms heel harmonieus dan weer schurend en weerbarstig, in en out of the box dus. Bovenal lekker organisch, wild en vrouwelijk. Een unieke combinatie van schijnbare tegenstellingen.

20170325_195838

Las Sirenas de la Loba bestaat uit: Janina Stopperka (http://www.zangwerkplaats-enschede.nl), Georgette Nirmala Elders (http://www.shaktiyoga.nl) & Joyce Hellendoorn (www.voicemedicine.nl).

'Wij hebben alle drie een uniek pad afgelegd in ons leven en vinden elkaar in de zielenstem en klanken, in ritme en meerstemmige melodie. 
We zijn als een soort onderzoekers van de stem, lijf en muziek gedoken en gingen op reis naar onze diepste ziele roerselen. 
Vanuit een gezamenlijke missie om het vrouwelijke principe weer in de wereld te brengen, vrouwen van zichzelf te laten houden, het vrouwelijke te onderzoeken. Vanuit het vrouwelijke in onszelf de verbinding te maken met het mannelijke principe om samen in harmonie het innerlijk kind te omarmen en te vieren. Hierin hebben we elkaar gevonden in onze wederzijdse passie voor klank en wereldmuziek’


Workshop
Vrouw, laat je Oerstem horen!
Wil je ook meer vanuit je buik en bekken leren zingen?
Dan is deze vrouwenavond, een een verrukkelijk mix van Zang, Soul Voice, Dans, Adem en Yoga echt iets voor jou.

Wij, Georgette Elders, Joyce Hellendoorn en Janina Stopperka, uitnodigen jullie vrouwen uit om samen met ons je oerstem, de stem van je ziel, je innerlijke stem te ontdekken.
We gaan met klank/zang, dans, adem en yoga onze vrouwelijke intuïtieve oerstem vieren. Onze stemmen mogen weer klinken in alle kleuren van de regenboog. De stem van de vrouw mag weer gehoord worden van lief, sensueel, ondeugend, droevig naar rauw..... maar ook soulvolle liederen vanuit onze buik zullen klinken.

Data: 26 mei, 16 september, 25 november
Kosten zijn 90 euro

Inschrijven en betalen kan via deze link