Met regelmaat geef ik samen met Renske Beguin intuitieve concerten.
Gewoon lekker liggen en klanken ontvangen van cello en stem bijgestaan door andere instrumenten zoals drums, gong, (kristallen)klankschalen, sansula, etc.

Renske Béguin (cello, stem) en Joyce Hellendoorn (zang, percussie) spelen intuïtieve klanken in het moment. Om magische muziek te laten komen, in stille afstemming op ‘wat er wil’ in het moment. Speels, diep, en vol vertrouwen vieren ze hun ‘kind van de Bron’ zijn… Klanken die steeds opnieuw geboren worden vanuit het stille punt van oneindige creatie. Muziek vanuit hart en ziel, in liefde naar de hoogste Bron, naar moeder Aarde en haar leven op vele niveaus. Je bent van harte welkom om hier deel van te zijn!

We nodigen je natuurlijk ook van harte uit om een (huis)concert voor ons te organiseren :-)

 


Ook geef ik soms klankconcerten in mijn eentje. Ik zing mijn muziek in het moment en begeleid mezelf daarin met de helende klanken van mijn stem, trommels, kristallen klankschaal en diverse andere instrumenten. Als een buddhistische zandmandala creeer en weef ik liederen aan elkaar die daarna ook weer verwaaien in de tijd. Muziek vanuit hart en ziel, in afstemming op het grote mysterie, moeder Aarde en de elementen waaruit zij en wij bestaan. Geen lied staat vast, alles ontstaat in het moment in resonantie met de plek en het publiek. 

Een heerlijk ontspannend en harmoniserend concert wat je in al je cellen laat vibreren.

drum&voice


Womb 9, 6th Gate


Womb 6, 3rd Gate