De Stem van de Godin


Dit boek is ontstaan vanuit mijn eigen ervaringen met het herstellen van mijn verbinding met Moeder Aarde, het land waar ik woon, de maan, de zon en hun samenspel dat onze natuur met haar seizoenen vormt. Het gevoel van heelheid dat ik bij de oude matriarchale Godin of oermoeder ervaar, confronteert mij tevens met de versplinterdheid in mijn vrouw-zijn. Door de splinters weer aan elkaar te leggen, kan ik de heelheid weer voelen. En hoe meer ik de heelheid voel, hoe energieker ik ben en hoe makkelijker ik kan werken vanuit mijn authentieke vrouwelijke creatie stroom. Ik nodig je uit te luisteren naar de innerlijke stem van jouw godinnen, naar wat ze jou te vertellen hebben. Want dan kun je weer in contact komen met jouw intuïtie en jouw authentieke innerlijke wijsheid, waarna je deze wijsheid op geheel eigen wijze naar buiten kunt brengen.”

Op de CD (MP3) staan ingesproken visualisaties en meerstemmige godinnenliederen, geschreven en gezongen door Joyce Hellendoorn.
'De Stem van de Godin' is uitgegeven door A3-boeken: www.A3boeken.nl

Het boek kost €24,50 is te bestellen door hier te klikken. Verzendkosten zijn €3,95
Mocht je in het buitenland wonen dan zijn de kosten voor het verzenden van een boek aanzienlijk hoger, namelijk €11,25. In dat geval graag €7,30 extra overmaken dan op de factuur staat vermeld.